
Vištienos sūrio kepsnių sumuštiniai
Paruošimo laikas:10 minučių Marinavimo laikas:8 valandos Virimo laikas:20 minučių Bendras laikas:30 minučių Porcijos: 4
Vištienos sūrio kepsnių sumuštiniai su svogūnais, paprikomis ir gausybe lydyto provolono sūrio!
ingridientai
- 1 svaras vištienos krūtinėlių arba šlaunelių be kaulų be odos, plonais griežinėliais
- 2 šaukštai aliejaus (arba majonezo)
- 1 arbatinis šaukštelis česnako miltelių
- 1/2 arbatinio šaukštelio raudonėlio
- 1/2 arbatinio šaukštelio kajeno (nebūtina)
- 1/2 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/2 arbatinio šaukštelio pipirų
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 svogūnas, supjaustytas
- 1 paprika, supjaustyta
- 1/2 šaukšto sojų padažo (nebūtina) (be glitimo, be glitimo)
- 1/2 šaukšto Worcestershire padažo (nebūtina) (be glitimo, be glitimo)
- 4 griežinėliai provolono
- 4 keksai / bandelės / suktinukai, perpjauti per pusę (nebūtinai paskrudinti) (be glitimo, be glitimo)
kryptys
- Marinuokite vištieną aliejaus, česnako miltelių, raudonėlio, kajeno, druskos ir pipirų mišinyje 20 minučių iki nakties.
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus ir papriką ir kepkite, kol suminkštės ir lengvai karamelizuosis, maždaug 5 minutes, prieš atidedant.
- Sudėkite vištieną ir kepkite apie 5–8 minutes, sumaišykite su sojos padažu ir Vusterio padažu, išmaišykite ir virkite minutę.
- Sumaišykite svogūnus ir pipirus, ant viršaus uždėkite sūrį ir leiskite jam ištirpti, apie 2-3 minutes.
- Vištienos sūrio kepsnių mišinį padalinkite tarp bandelių ir skanaukite!
Parinktis: Įdėkite 4 uncijas griežinėliais supjaustytų grybų.
Parinktis: Pridėkite (arba pakeiskite provoloną) švilpuką!
Mitybos faktai: Kalorijos 354, Riebalai 21 g (Sočiųjų 6g, Trans 0), Cholesterolis 102 mg, 508 mg natrio, Angliavandeniai 6 g (Skaidulos 1g, Cukrus 3g), Baltymai 33g
Mityba pagal: 


