Rančoje kepta vištiena
Paruošimo laikas:5 minutės Marinavimo laikas:8 valandos Virimo laikas:10 minučių Bendras laikas:15 minučių Porcijos: 4
Vištiena marinuota rančo prieskoniuose prieš kepant iki tobulumo!
ingridientai
- 1 svaras be kaulų vištienos krūtinėlės arba šlaunelių, supjaustytos plonai
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus (arba majonezo)
- 1 valgomasis šaukštas rančo prieskonių (nuoroda)
kryptys
- Marinuokite vištieną aliejaus ir rančo prieskonių mišinyje nuo 20 minučių iki per naktį.
- Nukratykite marinato perteklių ir kepkite ant grotelių (arba kepkite keptuvėje) ant vidutinės-stiprios ugnies, kol iškeps, maždaug 3–5 minutes kiekvienoje pusėje.
Variantas: Kepkite marinuotą vištieną orkaitėje 425 F temperatūroje, kol iškeps, apie 20 minučių!
Variantas: Aliejų ir rančo prieskonių mišinį pakeiskite rančo padažu (nuoroda).
Variantas: Ant grotelių keptą vištieną aptepkite BBQ padažu!
Variantas: Rančo prieskoniai: 1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių, 1 arbatinis šaukštelis džiovintų krapų, 1 arbatinis šaukštelis džiovintų česnakų, 1/2 šaukštelio česnako miltelių, 1/2 šaukštelio svogūnų miltelių. 1/4 arbatinio šaukštelio druskos, 1/4 šaukštelio pipirų.