
Korėjietiškų bulvių salotos
Paruošimo laikas:10 minučių Virimo laikas:20 minučių Bendras laikas:30 minučių Porcijos: 4
Korėjietiško stiliaus bulvių salotos!
ingredientai
- 1 svaras (~ 2 vidutinės) rusvosios bulvės, nuluptos ir supjaustytos 1/2 colio gabalėliais
- 1/4 puodelio persiško agurko, plonais griežinėliais
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/4 puodelio morkų, plonais griežinėliais
- 3 kietai virti kiaušiniai, nulupti ir supjaustyti kubeliais
- 1 žalias svogūnas, plonais griežinėliais
- 1/2 stiklinės majonezo
- 1 šaukštas ryžių sirupo (arba medaus, arba cukraus)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/4 arbatinio šaukštelio pipirų
kryptys
- Bulves sudėkite į didelį puodą, užpilkite vandeniu, įberkite žiupsnelį druskos, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol bulvės suminkštės, apie 10-15 minučių, prieš ištraukdami iš vandens ir sutrinkite iki norimos konsistencijos. .
- (Nebūtina) Pabarstykite agurkus druska, leiskite pastovėti 10-20 minučių, prieš tai nuvalykite ištrauktą drėgmę rankšluosčiu.
- (nebūtina) Išvirkite morkas. (Nedidelį puodą vandens užvirinkite, suberkite morkas ir pavirkite 2 minutes, prieš supildami morkas į dubenį, pripildytą labai šalto vandens.
- Sumaišykite majonezą, sirupą, actą, druską ir pipirus.
- Sumaišykite padažą į bulves, po to agurką, morką, kiaušinį ir žalius svogūnus.
- Mėgaukitės iš karto arba šiek tiek atvėsinkite šaldytuve, kad skoniai susimaišytų.
Variantas: Įdėkite 1/4 puodelio kumpio, supjaustyto kubeliais.
Variantas: Įdėkite 1/4 puodelio kukurūzų.
Variantas: Įdėkite 1 valgomąjį šaukštą smulkiai pjaustyto svogūno.
Mitybos faktai: Kalorijos 255, Riebalai 25 g (Sotieji 4g, Trans 0), Cholesterolis 123 mg, 310 mg natrio, Angliavandeniai 25 g (Skaidulos 1g, Cukrus 4g), Baltymai 6g
Mityba pagal: 


