
Greitai ir lengvai krentantis čili pipiras su dideliais moliūgų gabalėliais, chorizo dešra ir pupelėmis.
Atėjo ruduo, o vienas iš mano mėgstamiausių ingredientų yra sviestinis moliūgas, kurį galima naudoti įvairiuose receptuose, įskaitant šį skanų moliūgą ir chorizo čili. Tai gana paprastas čili receptas su svogūnais, paprika, česnaku, čili, kmynais, paprika, šviežia meksikietiško stiliaus chorizo dešra, pomidorais ir pupelėmis bei dideliais kubeliais supjaustyto moliūgo gabalėliais! Vienas geriausių dalykų, susijusių su čili, yra tai, kad galite juos taip lengvai pakeisti! Man patinka kiaulienos chorizo dešra, bet malta kalakutiena, jautiena ar vištiena taip pat puikiai tinka! Rūkytas čili aitriosios paprikos, esančios adobo, yra mano mėgstamiausia čili pipirų forma, tačiau galite naudoti beveik bet kokį šviežią čili arba perdirbtą džiovintą čili arba mėgstamus čili miltelius. Šis čili paprika greitai iškepa ir puikiai tinka papuošti kalendra, žaliaisiais svogūnais, avokadu, grietine, sūriu, pepitomis, laimais ir kt.!
Padarykite kreminį!

Butternut Skvošas ir Chorizo Chili
Paruošimo laikas:10 minučių Virimo laikas:30 minučių Bendras laikas:40 minučių Porcijos: 4
Greitai ir lengvai krentantis čili pipiras su dideliais moliūgų gabalėliais, chorizo dešra ir pupelėmis.
ingredientai
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 svaras šviežio chorizo (arba maltos kalakutienos arba maltos vištienos)
- 1 svogūnas, supjaustytas kubeliais
- 1 paprika, supjaustyta kubeliais (nebūtina)
- 4 skiltelės česnako, susmulkintos
- 2 čili čili pipirai, susmulkinti (arba 1 valgomasis šaukštas čili čili miltelių)
- 1 valgomasis šaukštas maltų kmynų
- 1 valgomasis šaukštas rūkytos paprikos
- 1/2 arbatinio šaukštelio cinamono (nebūtina)
- 2 puodeliai vištienos sultinio (arba daržovių sultinio)
- 4 puodeliai moliūgo, supjaustyto 1 colio kubeliais
- 1 (15 uncijų) skardinė pjaustytų pomidorų
- 1 (15 uncijų) skardinė baltųjų pupelių, nusausintų ir nuplautų
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlio
- druskos ir pipirų pagal skonį
kryptys
- Įkaitinkite aliejų dideliame puode ant vidutinės ir stiprios ugnies, suberkite dešrą, svogūną, pipirus ir kepkite, kol dešra iškeps.
- Įpilkite česnako, aitriosios paprikos, kmynų, paprikos ir cinamono, sumaišykite ir kepkite, kol pasidarys kvapnus, maždaug minutę.
- Supilkite sultinį, sviestinį moliūgą, pomidorus, pupeles ir raudonėlį, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol moliūgas suminkštės, maždaug 15 minučių.
- Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį ir mėgaukitės!
Variantas: Praleiskite dešrą vegetarams.
Variantas: Pirmiausia išvirkite dešrą, tada svogūnus ir paprikas.
Variantas: Įpilkite 1/2 puodelio riebios grietinėlės arba grietinės arba 4 uncijos grietinėlės sūrio.
Variantas: Įpilkite 1 puodelį moliūgų tyrės.
Variantas: Įpilkite 1 puodelį obuolių padažo.
Variantas: Papuoškite 2 šaukštais kapotos kalendros.
Variantas: Papuoškite 2 žaliais svogūnais, plonais griežinėliais.
Variantas: Papuoškite 1 stikline susmulkinto čederio sūrio.
Variantas: Papuoškite 1/4 stiklinės grietinės.
Variantas: Papuoškite 1/4 puodelio pepitų.

